Kurser


FLICK anordnar keramikkurser!

 FLICK är ett konstkollektiv som består av fyra keramikkonstnärer som är utbildade vid HDK, Högskolan för Design och konsthantverk. I kursen kommer du som deltagare att få en genomgång av olika tekniker och tillvägagångssätt, som du sedan kan applicera på det du vill göra.


Under kursens gång kommer du också erbjudas mer personlig handledning.

Oavsett om du som söker är nybörjare eller van utövare vill FLICK erbjuda en plattform för görandet och en plats för diskussioner.


Kurserna hålls i FLICKS  lokal på Varholmsgatan 7 här i Göteborg. Hållplats Sandarna.


När det finns kurser att anmäla sig till hittar du dom här.


DIGITAL KURS


Vi kommer även ha en digital kurs i keramik för er som vill fortsätta jobba hemma, men ha tillgång till kursmaterial, lera och bränningar. För att gå den digitala kursen är det bra om du är relativt självgående.


Kursen kommer att pågå mellan v33-v47, så totalt 16 veckorden digitala kursen kostar 3750kr

Kursen hålls via en sluten facebookgrupp. Via den får du ta del av förinspelade videor av olika tekniker. Denna grupp blir också mötesplats för er som går kursen där ni kan dela med er av vad ni gör hemma, och en kommunikationskanal med oss kursledare. Den 23e augusti kommer vi sända live via facebookgruppen, då kommer vi gå igenom upplägget och ni kommer ha möjlighet att ställa frågor. 

 

Glasering kommer ske på plats i vår verkstad på Varholmsgatan 7 

Glaseringen kommer ligga på Lördagar och söndagar

v 40, v43 och v47 där varje tillfälle är 3 timmar.


Leran köper ni hos Flick via en personlig länk ni får till vår shop, upphämtning av den lera ni beställt kommer ske på torsdagar v33, v35, v38, v40 (obs på helgen), v43 (obs på helgen) 


För tillfället finns det åtta platser per kurs, om restriktionerna om gruppsammankomster ändras kommer fler platser att släppas. Tyvärr finns det inte möjlighet att ta igen missade tillfällen.Intresserad?


Om du vill gå kurs, scrolla ned och klicka på den kurs du vill gå och fyll i en anmälan. Glöm inte att klicka på Submit Application i slutet av ansökan så att den når oss!